Priča o bračnom paru iz Hrvatske: Njoj je prije 8 godina otkriven karcinom….

Rekao joj je: “Kada odrasteš ti ćeš biti moja žena!” I tako je i bilo. S 18 su se vjenčali u tajnosti. 24 godine poslije, Ana i Ante i dalje drže do svog obećanja: u dobru i u zlu.

Ovi roditelji troje djece prije 8 godina su čuli lošu vijest. Ani je dijagnosticiran karcinom. Rijedak oblik. Od tada traje bora. Ante je preuzeo mnoge poslove u kući. Cijelu priču koju donosi “Provjereno” hrvatske Nove TV možete pogledati u priloženom videu.

“Jednu kemoterapiju smo proveli u kupaoni na podu. Cijelu noć je držao moju glavu. Ja sam rekla nije bitno da ti netko kupuje cvijeće svaki dan i sve ali se ničim ne može platiti tih 24 sata gdje me 24 sata držao u krilu i držao moju glavu nad wc školjkom. To ne može platiti niti jedan buket cvijeća, niti bilo što drugo u životu. I da nakon svakog tog mog povraćanja da mi da pusu bez gađenja, bez bilo čega, daje zagrljaj”, ispričala je Ana.

“Najvažnije od svega je kada se ujutro probudimo… ta naša prva kavica, prvi zagrljaj i da mi on kaže da će sve biti ok. I kada bi on rekao da će sve biti u redu, bez obzira što nalazi kažu ja bi uvijek slijepo vjerovala. Mora biti sve u redu jer Ante mi je rekao da će biti sve u redu. Čak sam znala na posao mu slati poruke: nije mi dobro pa on pošalje: sve će biti u redu i onda ja ono: Uh!…dobro. Ponavljam još jednom sve će biti u redu. I bilo je…”

Možda vam se svidi

Comments are closed.