Preslatke fotografije Maida i Ajle Hećimović sa sinom koje će vas raznježiti

Popularno

Povezano


Popularni pjevač rodom iz Orašja Maid Hećimović prije dvije godine ostvario se u najljepšoj ulozi, ulozi oca i od tada povremeno objavi emotivne fotografije i poruke za svoga mališana koji mu je iznad svega.

- Marketing -

Povodom Rayanovog drugog rođendana nedavno su ponosni roditelji objavili fotografije iz njihovog doma sa skromnog porodičnog slavlja, a Maid je sinu poslao emotivnu poruku.

– Sunce moje, zvijezde i mjesecu moj, moj smislu života, najdraži moj sine, moja ljubavi živa i moja najveća životna nagrado sretan ti drugi rođendan! Lutak tatin je sad pravi dječak, nevjerovatno! Zar sam mogao zamisliti da ću te ovoliko voljeti!? O zar sam se mogao toliko prevariti, zar sam mogao toliko pogriješiti, jer ovo što sad osjećam je sto miliona puta veće i jače od onoga čemu sam se nadao! Ova ljubav je nadvisila sve moje teorije o ljubavi i osjećajima! I dvjesto svjetlosnih godina bi mi bilo malo kraj tebe, jer ti me činiš potpunim i cijelim! Budi mi uvijek sretan i time tatu usreći za zauvijek – napisao je Maid.

Vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović na svom Instagram profilu i ovoga puta objavio je preslatke porodične fotografije koje su željeli imati za uspomenu na sinov drugi rođendan, a ne sumnjamo da će u mnogima izazvati osjećaje nježnosti. Divni roditelji pozirali su s malenim Rayanom, a uz to su svi bili modno usklađeni.

U nastavku pogledajte fotografije.

- Marketing -

Najnovije