Povezano

Preminula još jedna srebrenička majka

Srebrenička majka Begija Gabeljić, preminula je jučer, a vijest o njenoj smrti na svom Facebook profilu podijelio je Suljo Keranović, učesnik biciklističkog maratona u kompleksu Memorijalnog centra Potočari.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

- Marketing -

“Allahovom voljom, nakon teške bolesti, jučer je u 67 godini preselila na Ahiret moja mila ruža, moja draga majka Begija.

Osoba koja me voljela kao svoje dijete, osoba koja mi je pružala svu ljubav i toplinu jedne majke iako nisam bio njen sin. Radovala se svakom našem zajedničkom sastanku, jer je za nju to bio kako mi je ona u više navrata znala reći, sastanak kao sa njenim rahmetili sinom Edom.

Hvala Allahu swt. što me je počastio drženjem sa tobom i što mi je omogućio da bar na taj način umirim tvoje bolno srce i na trenutke u tvojim očima vratim tvoga sina Edu, ali došao je trenutak rastanka sa mnom i sa dunjalukom, a ako Bog da sastanka u lijepom Džennetul Firdevsu sa tvojim Edom.

Molim dragog Allaha swt. da ti podari najljepše mjesto u Džennetu svome prostranom i da se i tamo lijepo družimo baš kao što smo na ovom prolaznom dunjaluku, zajedno u društvu sa našim Edom! Allahume Amin!

“A ti, o dušo smirena, vrati se Gospodaru svome zadovoljna, a i On tobom zadovoljan, pa uđi među robove Moje, i uđi u Džennet Moj!” Kur'an [89:27-30]”, napisao je Keranović na svom Facebook profilu.

- Marketing -

Najnovije

Popularno