Predsjednik Skupštine opštine Trstenik: Čovjek može da bije ženu

Popularno

Povezano


Naime, nakon ovako izlaganja predsjednika Skuptšine opštine Trstenik, za riječ se javio Mario Spasić koji je reklamirao povredu Poslovnika, javlja Nova.rs.

- Marketing -

On je zahtjevao da se Atanasković izvini svim ženama, što je predsjednik Skupštine opštine sa govornice, kako je rekao Spasić „decidno odbio“ .

Atanasković je zatim udaljio Spasića sa sjednice, a za njim su izašli i svi odbornici njegove odborničke grupe.

„Srpska napredna stranka sasvim sigurno ne podržava nasilje nad ženama i ovog čovjeka treba smeniti, pošto ne želi da podnese ostavku. Niko normalan ne podržava nasilje nad ženama“, napisao je Spasić na Facebooku.

Ovakvu skandaloznu izjavu osudila je i potpredsjednica Demokratske stranke Dragana Rakić.

„Ova skandalozna rečenica kojom se poziva na nasilje prema ženama, jasan je znak da Jutka iz Brusa nije sporadičan slučaj u Srpskoj naprednoj stranci. Naprotiv, ovo je njihova politika i njihov odnos prema suprugama, kćerkama, majkama. Očigledno je da se sindrom Jutke širi po svim opšinama Rasinskog okruga“, navela je Dragana Rakić u saopštenju.

Ona je napomenula da nas ne čudi što ovo čujemo u Trsteniku, „jer to je grad u kome je direktor Bezbjednosno informativne agencije poručio da voli novinarke koje lako kleknu, a zatim je uznapredovao do neslućenih visina“.

„Srbija je zemlja čije građanke predsjednik Srpske napredne stranke želi da podvodi stranim investitorima uz tupavo i bizarno izgovoreno „Eeeee“, u kojima Aleksandar Vučić nekažnjeno poručuje da ženi možete raditi šta vam je volja, ali unutar svoja četiri zida, a ne na ulici. Od stranke koja u svojim redovima ima članove poput Veljka Belivuka i Dragoljuba Simonovića, ne čudi nas da ovakve kadrove postavljaju na javne funkcije. Zato ja kao supruga i majka, kao kćerka i sestra, kao potpredsjednica Demokratske stranke, zahtjevam da odbornici Skupštine opštine Trstenik zbog ove sramotne izjave hitno smjene Gerasima Atanaskovića sa mjesta predsednika Skupštine opštine“, istakla je Dragana Rakić.

U današnjem Dnevniku TV Trstenik nije bilo riječi o ovoj skandaloznoj izjavi predsjednika Skupštine opštine. Predsjednica opštine Milena Turk je za RTV Trstenik samo govorila o 11 tačaka dnevnog reda koje su razmatrali odbornici.

- Marketing -

Najnovije