6.8 C
Kakanj
Četvrtak, 21 Januara, 2021

Predsjednik Saveza Nusret Muslić uručio zahvalnicu policijskom komesaru

U ponedjeljak, 11.04.2016. godine, policijski komesar Semir Šut je upriličio sastanak sa predsjednikom  Skupštine i članovima Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja “Zlatni ljiljan” i “Zlatna policijska značka” Zeničko-dobojskog kantona.

Tom prilikom, predsjednik Skupštine Nusret Muslić je komesaru Šutu, u znak dobre saradnje i podrške,  uručio Zahvalnicu, te istakao veliko zadovoljstvo i zahvalnost policijskom komesaru, ne samo na nesebičnoj pomoći u radu i djelovanju navedenog udruženja, nego i na iskazanom senzibilitetu za potrebe i probleme sa kojim se sureću u životu i radu članovi Saveza i njihove porodice.

komesaru_urucena_zahvalnica_images_slike_saopcenja_april2016_thumb_large800_600

Predsjednik Muslić je tokom susreta naglasio, da se samo takvim pristupom i rukovođenjem, koji je itekako vidljiv u radu komesara Šuta, mogu stvoriti pretpostavke za jedno stabilno i uređeno društvo, u kojem će svi građani i subjekti moći raditi, djelovati i doprinositi uređenijoj zajednici.

Zahvaljujući se na ovom vrijednom priznanju, komesar Šut je ukazao na značaj uručene zahvalnice, prvenstveno u kontekstu važnosti postojanja i djelovanja Saveza, naglašavajući i izražavajući poseban respekt prema njegovim članovima i svim pojedincima, koji su uzeli aktivno učešće u proteklom odbrambeno-oslobodilačkom ratu, ne štedeći svoje živote i zdravlje za odbranu naše domovine, kao i na očuvanju tekovine časne i dostojanstvene borbe, koja je  svim građanima i budućim generacijama osigurala jedan miran i dostojanstven život. Takođe je izrazio spremnost za nastavak dobre saradnje i pružanja potrebne pomoći Savezu u radu i ostvarivanju programskih ciljeva i zadataka.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO