Poziv preduzećima ,obrtnicima registrovanim na području općine Kakanj

JU Služba za zapošljavanje ZDK u saradnji sa Savezom udruženja poslodavaca ZDK, čije je Udruženje poslodavaca općine Kakanj član,organizuje: “Prezentaciju pet (5) programa podsticajnih mjera za pošljavanja i samo za pošljavanja“.

Prezentacija će se održati u petak 26.02.2016.godine u 14.00 sati, u Sali Općinskog vijeća Kakanj
(zgrada Općine Kakanj).
Prezentacija će se održati u svih 12 općina ZDK. Cilj prezentacije je da se poslodavci u svih 12 općina Zeničko – dobojskog kantona upoznaju sa programima podsticajnih mjera za pošljavanja i samo za pošljavanja koje će u narednom periodu provoditi JU Služba za zapošljavanje ZDK.
Upravo zbog toga, JU Služba za zapošljavanje ZDK želi u saradnji sa Savezom udruženja poslodavaca ZDK organizovati ove Prezentacije kako bi što veći broj poslodavaca iz svih općina Zeničko – dobojskog kantona dobio konkretne informacije o ovim programima.
Kako bi dodatno pojasnili sve nejasnoće u svezi pet programa poticajnih mjera upošljavanja i
samoupošljavanja na navedenim sastancima u svim općinama ZDK će prisutvovati:
1. Direktor JU Služba za zapošljavanje ZDK, gdin. Marinko Kelavić,
2. Predstavnik Odsjeka za zapošljavanje JU Služba za zapošljavanje ZDK,
3. Šef biroa rada Kakanj, gdin. Mahir Marušić.

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar