― Marketing ―

Posvađala se s mužem i otišla kući, zatim prijavila njegov nestanak a policija ga pronašla na GP Bregana u autobusu

- Marketing -

Ljetovanje njemačke porodice na Hvaru nije prošlo po planu.

Svađe između 42-godišnjeg Nijemca i njegove supruge su očito bile tolike da je on u jednom trenutku otišao po svoje, dok je supruga u naletu bijesa spakirala svoje stvari i vratila se u Njemačku s dvoje djece. Kad su stigli kući, Njemica je prijavila nestanak supruga i tada je krenula potraga.

Priča ide otprilike ovako. Njemica je u petak, 19. augusta, obavijestila hrvatskog iznajmljivača da se vratila u Njemačku, ali da joj je dan ranije nestao suprug i ona ne zna gdje je.

- Marketing -

Mještani Hvara pokrenuli su potragu, intervenirali su policajci, vatrogasci i pripadnici HSS-a koji su počeli pregledavati teren. Na stranicama policije objavili su fotografije nestale osobe i zamolili javnost za pomoć.

Nijemca su uzalud tražili na Hvaru, no policija ga je u subotu ujutro pronašla živog i zdravog u autobusu na graničnom prijelazu Bregana. On je krenuo kući, u Njemačku.

Policija je obavila razgovor i utvrdila da se jednostavno udaljio od supruge i sam krenuo kući. Rekao je da je s Hvara otišao u Split, kupio autobusnu kartu, a ona je sama putovala kući.

U Jutarnjem listu napominju da je svađa morala biti jako gadna, sudeći po tome što je suprug otišao kući autobusom, a pritom im je čudno što je supruga njegov nestanak prijavila tek sljedeći dan – nakon povratka u Njemačku, piše GPMaljevac.com.

Facebook stranica “Potraga” su objavili sljedeće:

Sven Friedrich ciji je nestanak prijavljen 18.08.2022 na Hvaru je pronadjen te se vise ne nalazi na popisu nestalih osoba.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...