-9.5 C
Kakanj
Nedjelja, 17 Januara, 2021

Poštovani sugrađani, hvala vam za prisustvo sadržajima Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani”

Poštovani sugrađani,

u periodu od 3. do 7. augusta 2015. godine trudili smo se da upriličimo brojne interesantne, atraktivne i nesvakidašnje programske sadržaje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2014″. Akcenat smo stavili na kvalitet sadržaja, raznovrsnost i prilagođenost svim uzrastima i generacijama. Posebna pažnja posvećena je i estetskoj dimenziji prostora i ambijenta u kojem su se odvijali dođaji, sve sa ciljem da ne bude negativnih efekata i neprimjerenih sadržaja jer je naša želja da ova manifestacija bude ponos svih građana Kaknja i jedno od prepoznatljivih obilježja našeg grada.

Naravno, ne postoji idealan organizacijski aspekt, pa se nadamo da nam neće biti zamjereno ako su uočeni neki  organizacijski elementi kojima u budućem periodu treba poboljšanje. Zato vas molimo da nam napišete vaše sugestije, kritike, primjedbe i prijedloge za poboljšanje, te da nam iste dostavite putem naših modaliteta dvosmjerne komunikacije sa građanima (e-mail, Facebook, dopis na poštansku adresu…).

Naša želja je da nastavimo raditi u dosluhu i kontinuiranoj dvosmjernoj komunikaciji sa građanima.

Nadamo se da vremenske neprilike zbog kojih smo bili prinuđeni mijenjati lokacije održavanja određenih programskih sadržaja nisu narušile sveukupan dojam ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2014″.

Vjerujemo da ćemo sljedeće godine imati još bolje, kvalitetnije, atraktivnije i interesantnije sadržaje.

Najvažniji aspekt i najljepši ukras ovogodišnje manifestacije bili ste upravo vi, cijenjeni sugrađani, jer ste svojim prisustvom, te učešćem u sadržajima, ovu manifestaciju učinili lijepom i nesvakidašnjom.

Hvala vam na tome.

Za pomoć u organizaciji zahvaljujemo nevladinim organizacijama, sportskim klubovima, javnim preduzećima i ustanovama, policiji, vatrogascima, ekipama za pružanje hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kakanj i drugim subjektima.

Općinski načelnik

Nermin Mandra

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO