POSLJEDNJI TRENUCI VODITELJICE PRIJE NEGO JE PRONAĐENA MRTVA

0

Slavna britanska voditeljica, 40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, nakon što je u njemu sama provela noć i prolazila kroz teško razdoblje iščekujući suđenje zbog fizičkog napada na svog 27-godišnjeg dečka Lewisa Burtona.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Naime, sud joj je zabranio bilo kakav kontakt s bivšim teniserom i manekenom Burtonom, a zbog optužbi je ostala i bez voditeljskog angažmana u jednom od najpoznatijih reality showova na svijetu “Love Island” i honorara od 4 miliona britanskih funti. Nakon svega Carolineina se porodica oglasila u javnosti putem kratke izjave za britanske medije,kako prenosi Avaz.

Samo nekoliko sati prije smrti Caroline je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim psom Rubyjem, a djelovala je sretno i zdravo, što je dodatno shrvalo njenu porodicu, prijatelje i obožavatelje. Objavila ih je nakon što je Lewis objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom “Sretno Valentinovo, volim te”, a nedavno je bio i priznao kako je htio odbaciti cijeli slučaj i povući optužbe.

Njena prijateljica za Mirror je potvrdila kako je Caroline bila jako osjetljiva otkako je došlo do spornog incidenta u domu koju su ona i Lewis zajedno dijelili, a zbog sljedećeg je ročišta bila navodno prestravljena.

– Bila je sama, nije to više mogla podnositi i njena porodica je shrvana. Znala je da joj se karijera više neće popraviti i osjećala se poniženom pred čitavim svijetom – izjavila je prijateljica koja je željela ostati anonimna.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )