Posljednji put su viđeni 26. septembra u crnom automobilu: Policija obila stan nestale porodice Đokić, unutra sve na svom mjestu

Popularno

Povezano

Niška policija saopštila je da pripadnici MUP u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca, Goranom Đokićem, njegovom suprugom Gordanom i kćerkom Lidijom čiji je nestanak prijavljen u utorak.

Ova porodica je posljednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982 – saopštila je policija, prenosin Blic.

- Marketing -

Kako saznaje Blic, policija je jučer, u prisustvu članova porodice Đokić, obila vrata njihovog stana i ušla u objekat kako bi pokušala da nađe neki novi trag koji bi ukazao na to gdje se ova tročlana porodica već tri dana nalazi, kao i da li im se nešto loše dogodilo.

Kako se može vidjeti kroz otvor na kojem se nalazila brava, unutar stana je sve uredno i nisu uočeni nikakvi neuobičajeni tragovi.

Goran Đokić je vlasnik lokalne mjenjačnice i, kako navode i komšije i članovi porodice, prije dvije godine bio je na meti razbojnika koji je pokušao da ga opljačka. Prema za sada poznatim informacijama, taj događaj se za sada ne povezuje sa nestankom cijele porodice Đokić.

 

  • Neki lokalni pljačkaš je pokušao da ga opljačka mjenjačnicu prije dvije godine, ali to je policija odmah riješila. Ništa drugo nije imao koliko ja znam – kaže jedan komšija.

S druge strane, rođaka porodice, ispričala je za Blic, da je ova porodica godinama “bila na meti napada”.

  • Znate kako, on ima mjenjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo prije neku godinu kada je u mjenjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo – kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negdje.

Komšija porodice Đokić kaže da je s Goranom pio rakiju u subotu, dan prije nego što je sa suprugom i kćerkom nestao bez traga.

  • Bio sam kod njega u petak, dobri smo drugari. popili smo po dvije rakije, ispušili po dvije cigare. Sve je bilo u redu. Nije bio zabrinut niti se na nešto žalio. Da je bilo nešto, rekao bi mi, dobri smo drugovi. Ko zna, možda su ljudi otišli na odmor, ali bi valjda nešto napisali na mjenjačnici. Od tada ne radi… – kaže za Blic prijatelj nestalog Gorana.

Podsjetimo, porodica Đokić posljednji put je viđena u nedjelju uveče kada su od Goranove majke krenuli iz Moravca ka Aleksincu oko ponoći. U 12.10 kamere su snimile da su svratili u perionicu koja je na putu ka Aleksincu.

Nakon toga, izgubio im se svaki trag. Na telefone se ne javljaju, na mrežama nisu bili već tri dana, stan i mjenjačnica su im zaključani. Uplašeni članovi porodice policiji su prijavili njihov nestanak.

 

- Marketing -

Najnovije