― Marketing ―

Portret ubice u Cetinju: Miran momak, otac troje djece, srednju školu završio u Beogradu

- Marketing -

Vuk Vučko Borilović (34), vinovnik nezapamćenog masakra koji je je jučer na Cetinju ubio 10 osoba prije nego što je i sam likvidiran, bio je otac troje djece, a na Cetinju je važio za “mirnog momka, iz dobre kuće”.

Dio školovanja, inače, proveo je u Beogradu.

Kako piše crnogorski Dan, tragedija kakva se ne pamti zadesila je jučer Crnu Goru. Sve je,  prema nezvaničnim informacijama, krenulo nakon njegove svađe sa ujakom. Nakon što je, navodno, iz karabina ubio ujaka, krenuo je dalje.

Zbog nezapamćene tragedije proglašena trodnevna žalost u Crnoj Gori

- Marketing -

Borilović je upao kod komšija i upucao sve koji su se zatekli u kućama u susjedstvu. Pojedini očevici kažu da je sat vremena pucao iz krabina.

 

U prvom dijelu njegovog krvavog pira, stradalo je i dvoje komšijske djece.

Nakon toga, spustio se na ulicu i nastavio da puca na prolaznike.

Zaustavio ga je, piše Dan, tek sugrađanin koji ga je ubio hicima iz vatrenog oružja. Dan, također, otkriva i detalje Borilovičeve biografije.

“Pobio sam tvoju i moju familiju” Započeo je svoj krvavi pir u stanu podstanara, a potom nastavio da ubija svakoga koga je sreo

Važio je, pišu, za mirnom momka, koji potiče iz poštene porodice. Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu.

Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...