Porodica Dženana Memića ima molbu za sve: “Dođite u petak, mnogo je bitno”

Istovremeno su članovi porodice Dženana Memića pozvali sve, koji mogu, da dođu u petak, 15. novembra u 10 sati

Kantonalni sud u Sarajevu zaprimio je nalaz timskog vještačenja po vještacima saobraćajne struke u predmetu koji se vodi protiv Ljube i Bekrije Seferovića, a u slučaju smrti moga brata, Dženana Memića, potvrdila je Arijana Memić navode o kojima smo već pisali.

Naredno ročište na kojem će biti prezentiran nalaz i saslušani vještaci koji su radili vještačenje bit će održano 15. novembra.

Prilikom izrade nalaza vještaci su izlazili na lice mjesta u Veliku aleju gdje je u večernjim satima 8. februara 2016. godine Dženan Memić zadobio povrede pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima od kojih je preminuo 15. februara.

“Vještacima saobraćajne struke pridružio se i vještak medicinske struke kako bi nalaz bio što detaljniji. Upravo ovaj nalaz dat će odgovore na brojna pitanja, ali i način stradanja moga brata, Dženana Memića.

Od samog početka tvrdimo da je Dženan ubijen, te da je Tužilaštvo KS sa tadašnjom glavnom tužiteljicom Dalidom Burzić diglo lažnu optužnicu za saobraćajnu nesreću. Postoje tu neki vrlo značajni detalji koji će šokirati javnost, da li će biti potvrđeni u ovom nalazu, to ćemo vidjeti, ali mi ćemo istrajati i to dokazati“, napisala je Arijana Memić.

Istovremeno su članovi porodice Dženana Memića pozvali sve, koji mogu, da dođu u petak, 15. novembra u 10 sati: “Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno. Napominjem, da je obavezno imati kod sebe ličnu kartu. Također vas molim, da podijelite objavu, kako bi što više ljudi vidjelo.”

Možda vam se svidi

Leave A Reply