11.4 C
Kakanj
Četvrtak, 17 Juna, 2021

Popularne klompe dobile petu

Nakon kroksica s platformom, Balenciaga i Crocs obznanili su svoju najnoviju saradnju koja je rezultirala novim dizajnom prepoznatljivih klompi, a ovog puta su dobile tanku petu. Posebno dizajnirane kroksice koštaju 850 dolara.

U nedjelju je luksuzna modna kuća održala reviju za sezonu proljeće 2022. pod nazivom “Clones” a tema je bilo istraživanje “stvarnosti kroz prizmu tehnologije”.

  • Da bi ilustrirali ovaj koncept, svaka odjevna kombinacija u kolekciji Spring 22 predstavljena je na Elizi Douglas, umjetnici koja je ili otvorila ili zatvorila svaku reviju i pojavila se u većini kampanja brenda u posljednjih nekoliko godina,” napisali su iz Balenciage.

U videu koji je režirao Quentin Deronzier, Eliza se pojavljuje kao niz digitalnih klonova. Revija je prikazala širok spektar izgleda koji su se oslanjali na Balenciagin tradicionalni stil – uključujući puff jakne i kapuljače, ali je pažnju ukrala nova saradnja s Crocsom.

U saradnji nazvanoj “Balenciaga Crocs 2.0” klasične papuče su dobile stiletto petu u zelenoj i crnoj boji. Gumene čizme za kišu do koljena u zelenoj, crnoj i sivoj boji također su bile dio predstavljene saradnje.

Modni odnos dviju marki započeo je 2017. pod vodstvom Balenciagine kreativne direktorice Demne Gvasalie.

Nova verzija kroksica moći će se kupiti po cijeni od 850 američkih dolara.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO