― Marketing ―

Polumaturanti i maturanti kraj školske godine slavili uz srpske trobojke, klicali ratnim zločincima…: Nesretna realnost Crne Gore

- Marketing -

Crna Gora – Porazno, tužno, zabrinjavajuće je bilo jučer gledati kako polumaturanti i maturanti nekoliko podgoričkih škola slave kraj školske godine uz zastave tuđe države, sa podignuta tri prsta i kliču presuđenim ratnim zločincima, pjevaju Kosovu.

Ovo je duboko porazna i nesretna realnost koja nas upozorava u šta nam stasavaju nove generacije. Možda je samo od toga još tužnije to što su to oni koji bi trebalo da ih edukuju u pojedinim školama samo nijemo posmatrali.

Kako piše jedna od korsnica na Twitteru, na društvenim mrežama, polumaturanti škola “Maksim Gorki i “Sutjeske “, klicali shvRatku Mladiću, nosili fantomke, uz masovnu tuču i paljenje terena… sve to pred očima nastavnika i policije.

- Marketing -

Maturanti Gimnazije Slobodan Škerović su uz tri prsta slavili kraj škoske godine uz pjesmu “Ej, dragi, dragi, božurove sadi…”.

Kako prenosi portal Normalizuj.me, maturanti Medicinske škole su slavili uz srpsku trobojku i pjevali Kosovu.

“Riječ je o nacionalističkom skupu sa obilježljima druge države. Profesori koje smo pitali na licu mjesta što se dešava, rekli su da ne smiju reagovati jer će ih đaci “gađati kršima”. Policija je došla na poziv nastavnika i skup je prekinut”, piše portal Normalizuj.

- Marketing -

MMF: Inflacija u BiH i dalje povišena

Rast u BiH je usporen dok je inflacija, iako u opadanju, i dalje povišena, saopšteno je iz Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda u Sarajevu. U Izvještaju...