― Marketing ―

Policija se oglasila nakon pucnjave u Kaknju: Uhapšene tri osobe

- Marketing -

U Kaknju su uhapšene tri osobe zbog upotrebe vatrenog oružja i nanošenja tjelesnih povreda, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUPZDK).

Dežurna služba Policijske stanice Kakanj je obaviještena u subotu da je u Ugostiteljskom objektu “Plan B”, koji se nalazi u ulici Alije Izetbegovića, došlo do narušavanja javnog reda i mira, međusobnom tučom šest osoba.

Nakon narušavanja javnog reda i mira, na parking prostoru ispred tog ugostiteljskog objekta, došlo je do upotrebe vatrenog oružja-pištolja i tom prilikom je lice S.K (1982.) iz Kaknja, zadobio  teške tjelesne povrede  u vidu prostrijelne rane u predjelu desne nadkoljenice, dok su lica S.S. (1979.), R.E. (1999.) i S.M. (1987.) svi iz Kaknja, zadobili lakše tjelesne ozljede usljed rikošeta zrna metka. Ta lica su prevezena u službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kakanj radi ukazivanja ljekarske pomoći.

- Marketing -

Brzom intervencijom policijskih službenika, uhapšeni su K.M. (1991.) iz  Kaknja, T.B. (1994.) iz Busovače i S.A. (1973.) iz Zenice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo “Izazivanje opće opasnosti”.  Na licu mjesta izvršenja krivičnog djela izvršen je uviđaj od službenika Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca.

Policijski službenici Policijske stanice Kakanj su u nedjelju uhapšene osobe predali postupajućem tužiocu u nadležnost i dalje postupanje, saopćeno je iz MUPZDK.

- Marketing -

Užas u Kaknju: Muškarac nasmrt pretučen u ugostiteljskom objektu

Jučer je u 22:19 sati u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više...