Povezano

Pokloni od partnera otkrivaju njegove osjećaje prema vama, ovo je njihovo značenje


Kod odabira poklona većina žena dobro razmisli šta je potrebno ljudima kojima je odlučila kupiti poklone, kakav imaju ukus, jesu li nedavno spomenuli šta bi voljeli dobiti i gdje to mogu kupiti.

- Marketing -

Kupovina poklona za muškarce je nešto potpuno drugačije, oni o tome ne razmišljaju do zadnjeg trenutka, a u većini slučajeva njihov poklon bude potpuna katastrofa jer ga kupuju u stanju panike, objašnjava seksologinja Tracey Cox.

Svaki poklon ima svoje skriveno značenje, a Tracey Cox, seksologinja, objasnila značenja najčešćih ‘brzinskih’ poklona koje muškarci kupuju svojim partnericama.

Jako personalizirani poklon

Personalizirani poklon kao što je lančić s privjeskom vaših imena zanači da vam partner poručuje da vas pomno sluša. Ovakvim poklonima oni poručuju: “Slušao sam te i svjestan sam tvojih želja. Ova veza je za meneo važna i želim da budeš sretna.”

Megalomanski poklon

Preskupi pokloni i preveliki pokloni kao npr. avionske karte za neku popularnu destinaciju, koju zapravo ne možete priuštiti također nose određenu poruku.

Vaš partner megalomanskim poklonima ustvari poručuju:”Molim te, nemoj me ostaviti. Oprosti mi što sam bio bezobrazan, sebičan, tvrdoglav…Ludo te volim i nikad me se nećeš riješiti.”

Romantičan poklon

Rezervacija za romantični vikend, večera u finom restoranu ili bilo šta u obliku srca su pokloni kojima vaš partner želi pokazati koliko vas voli.

- Marketing -

Najnovije

Popularno