22.5 C
Kakanj
Četvrtak, 29 Jula, 2021

Pokažite svoju humanost: Kakanjac Anes Begić treba Vašu pomoć !

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Petnaestogodišnji dječak, Kakanjac, Anes Begić boluje od leukemije – Leucosis Myeloblastic,  pokažimo još jednom svoju humanost kroz finansijsku pomoć koja  je hitno potrebna kako bi se liječenje nastavilo u Italiji gdje Anesa očekuje transplatacija.

Nakon višemjesečnog liječenja u KCUS-u i boravka u Roditeljskoj kući, daljnji spas  roditelji traže u Italiji za što je potrebno 140.000 KM.

Molimo vas da se uključite i pomognete ovom mladom i vrijednom čovjeku da pobijedi u najvažnijoj utakmici svog života i da se vrati svojim školskim obavezama i svojim košakaškim terenima na kojima je ispoljavao svoj talent i radovao se životu.

POVEZAN SADRŽAJ: Apel humanim ljudima širom Bosne i Hercegovine i inostranstva: U toku velika humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Anesa Begića, petnaestogodišnjeg mladića oboljelog od leukemije

O Anesu i njegovoj borbi za zdravlje bosanskohercegovačka i šira javnost je čula nedavno kada su njegovi školski drugovi obrijali glave u znak podrške oboljelom prijatelju, a nakon toga su ispred zgrade u kojoj Anes stanuje priredili vatromet i bakljadu kako bi svojim prijateljskim gestom osnažili Anesa u njegovoj borbi.

Uplate se mogu izvršiti na račune otvorene na ime Elvedin Begić (Anesov otac):

Za uplate iz BiH
ASA Banka broj računa 134 722 100 214 14 90

Za uplate iz inostranstva:
Begić Elvedin
Alije Izetbegovića S 2, Kakanj
IBAN CODE: BA391347221002141490
ASA banka d.d. Sarajevo
SWIFT: IKBZBA2XXXX

Hvala vam u ime porodice Begić.
Cijenimo sve što činite za našeg sina.
ELVEDIN BEGIĆ otac 061 162 695
https://www.facebook.com/utakmica.zivota.za.anesa

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO