14.7 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

Pogledajte red ispred Ambasade BiH u Saudijskoj Arabiji


Kako piše N1, gužve traju danima, a stotine građana dnevno šalje zahtjeve prema Ambasadi naše zemlje u Saudijskoj Arabiji te se čine veliki napori da bi se procesuirali svi ti zahtjevi.
Iz Ministarstva vanjskih poslova BiH potvrđeno je i kako je povećan interes stanovnika Saudijske Arabije da dođu u našu zemlju.
Podaci iz 2019. godine pokazuju da je u našu zemlju iz Saudijske Arabije zabilježeno 35.905 ulazaka, dok je u 2020. bilo tek 783.
Također, i stanovnici Indije, Jordana, Kosova, Sirije, Indonezije, Filipina, Libije, Irana, Egipta i Jemena vole dolaziti u našu zemlju, ali ipak najveći broj dolazi upravo iz Saudijske Arabije.
Podsjetimo, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana odbilo je prijedlog izmjene i dopune Odluke o vizama kojom bi se olakšao ulazak turista iz Ujedinjenog Kraljevstva i Irske, te Saudijske Arabije.
U nastavku pogledajte i snimak:

Danima traju gužve ispred Ambasade BiH u Saudijskoj Arabiji, velika je zainteresovanost turista za dolazak u #BiH, potvrđeno je za #N1 pic.twitter.com/zP6iNvxLnk
— TV N1 Sarajevo (@N1infoSA) June 4, 2021


Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO