37.7 C
Kakanj
Srijeda, 28 Jula, 2021

Pogledajte prizor na plaži u Hrvatskoj, jutros uslikano: Gosti ogorčeni, “Pogledajte ovo, neka neko reagira”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


On se redakciji “Večernjeg” javio u nadi da bi se protiv prakse “rezerviranja” mjesta na plaži mogle uključiti lokalne vlasti i u drugim mjestima.

– Evo slike od prije pola sata. U 6:45 na plaži u Tučepima slobodna mjesta u hladu već su zauzeta. Molio bih vas objavu, možda da se netko i ovdje sjeti pokupiti ručnike pa da svi imamo hlad, a ne da se na godišnjem moramo dizati u 5 sati ujutro – požalio se čitatelj.

Podsjetimo, načelnica Podgore jučer je nakon uklanjanja ručnika i ostalih rekvizita poručila da želi slobodnu plažu za sve.

– To isto želim i sutra, preksutra, dogodine… – poručila je Radić, podsjetivši da je plaža pomorsko dobro, a time i vlasništvo svih građana. Zauzimanje mjesta na popularnim plažama problem je koji se u hrvatskoj javnosti provlači već godinama, gotovo svake sezone.

Proteklih godina tako smo svjedočili i akcijama mještana u različitim dijelovima zemlje koji su uzeli stvari u svoje ruke te uklanjali rekvizite, a jednom su ih i zapalili. Kako bi se izbjegla takva rješenja, u mnogim mjestima se u rješavanje problema uključila i vlast pa su rekvizite uklanjali komunalni redari, no čini se da mnogi i dalje ne odustaju.

Tučepi – Večernji.hr

Tučepi – Večernji.hr

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO