― Marketing ―

“Pobio sam tvoju i moju familiju” Započeo je svoj krvavi pir u stanu podstanara, a potom nastavio da ubija svakoga koga je sreo

- Marketing -

Cetinjanin Vuk Borilović (34) u 15.30 jučer započeo je svoj krvavi pir u stanu podstanara, a potom je nastavio da ubija svakoga koga je sreo.

Prema zvaničnim podacima, Borilović je oko 15.30 ušao u stan kod svojih podstanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M. potom njegovog tri godine mlađeg brata, a onda kroz prozor pucao i u njihovu majku Natašu Pajović Martinović.

Nakon što ih je usmrtio, pozvao je njihovog oca i supruga Miloša Martinovića i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju familiju”, tvrde sagovornici Vijesti iz Uprave policije, prenosi Blic.

- Marketing -

Nakon što je ubio tri člana porodice Martinović, Vuk Borilović, inače i sam otac troje djece, upao je u kuću komšija Drecuna. Odmah je ubio Danijelu i Dimitrija Drecuna, a na pragu kuće i sina im Rajka (56).

Zbog nezapamćene tragedije proglašena trodnevna žalost u Crnoj Gori

Teško je ranio unuka i sinovca nesretnih ljudi Aleksandra Drecuna (32). Rajko je ubijen kada je potrčao ka roditeljskoj kući čuvši pucnjavu.

Borilović nije poštedio ni svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je pobio komšije Milana Mitrovića (37) i Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51).

Nije se zaustavio ni tu. Prema zvaničnim informacijama crnogorske policije, potom je nastavio dalje i ranio je još četvoro komšija – Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga obuzda!

Direktor Uprave policije (UP) Zoran Brđanin, kasno sinoć saopštio je da je, prema za sada poznatim okolnostima, Borilović prve žrtve – Martinoviće, ubio oko 15.30.

– Pucao je na porodicu čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja, lovačke puške, ubio je dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja, kojom prilikom je ubio još sedam osoba, a ranio šest – kazao je Brđanin.

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...