Plenković je aludirao da sam ovisnik o kokainu, to može samo low-life

 
“Volim koristiti maske bez natpisa, jer to znači da će maske biti samo privremene, a ne kao jedan dužnosnik koji je imao masku s natpisom Republika Srpska i Srbija. Kad vidim maske s natpisima, tjeraju mi strah u kosti da je to trajno stanje i novi odjevni predmet”, rekao je predsjednik.
Govorio je o 30 milijardi eura koje u Hrvatskoj mogu, kako je rekao, uzeti i potrošiti. “To je velika prilika”, kazao je Milanović i dodao da je i to Iloku također potrebno.
Govorio je, dakako, i o premijeru Hrvatske.
Odgovarajući na novinarsko pitanje da komentira današnju premijerovu izjavu u kojoj je rekao da je Milanović kao piroman koji se prerušio u vatrogasca, kaže:
“Premijer se ponaša kao herojski zec”
“”On je puno vremena proveo na kroasanima u Bruxellesu i Parizu… moramo se smijati … piroman-vatrogasac, to znači da me drži odgovornim za taj napad, ili ovo iz 2016., to su teške optužbe”, kaže Milanović.
“Priča o prepucavanju je naprosto pogrešna. Mi se ne prepucavamo. Ja nudim ograničena rješenja koja nam stoje na stolu, a premijer se ponaša kao herojski zec”, rekao je Milanović.
“Mogao bih i ja sazivati generale, šefove tajnih službi kod sebe na sastanke i doprinijeti još većem kaosu u zemlji”, rekao je Milanović.
“Saborski zastupnici nisu goveda”
“On spominje sanitarni kordon. Saborski zastupnici nisu goveda, nisu izvori zaraze. Miroslav Škoro može biti ovakav i onakav, ali nije terorist. Ne možemo takav rječnik koristiti”, rekao je Milanović.
“Premijer je, kazavši da sam 54-godišnji šmrkavac, aludirao da sam ja ovisnik o kokainu. To je inspiracija iz kloake interneta, iz septičke jame interneta. Ja imam problema s dišnim putevima, ali spominjati takvo što može samo jedan low-life”, rekao je Milanović.
“Ja za kokain nemam ni novaca”, kaže Milanović.
Podsjetimo, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović u pismu premijeru Andreju Plenkoviću predložio je sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se razmotrio utjecaj radikalizacije na stanje sigurnosti, a nakon napada na Markovom trgu.
Milanović je napisao Plenkoviću kako je uvjeren da će se složiti “da je prošlotjedni napad na policajce i Vladu Republike Hrvatske zločin s mogućim elementima terorizma koji je, prema do sada dostupnim informacijama, potaknut radikalizacijom u našem društvu koja dovodi do nasilnog ekstremizma”.
Plenković: Milanović je kao piroman koji se prerušio u vatrogasca
“Što se tiče samoga predsjednika Republike, smatram da on, nakon što je relativizirao taj napad, to meni izgleda kao da se piroman nastoji prerušiti u vatrogasca. Ja tako čitam tu njegovu poruku i kad dođe vrijeme, onda ćemo temeljito raspraviti o tome što misli”, rekao je ranije danas premijer Andrej Plenković.  

Možda vam se svidi

Leave A Reply