Planirao je zaprosit djevojku ali je ipak u pomoć morao zvat i graničnu policiju

Na društvenim mrežama “Uprava Carina Republike Srbije” svakodnevno možemo vidjeti “ulove” koji nisu promakli budnom oku srbijanskih carinika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovaj put, oni u žižu javnosti nisu došli zbog zapljene, već zbog plemenitog čina vrijednog aplauza.

Naime, oni su sa pratiocima podijelili jednu dirljivu situaciju koja se nedavno odigrala i oduševili javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na neposredan način, oni su bili sporedni akteri jedne prosidbe, gdje je mladoženja mislio na svaki detalj, pa čak i na sam prelazak granice.

Među mnogobrojnim pričama sa granice, najrjeđe su, mora se priznati, one romantične. Ali, baš takva desila se kada nas je jedan mladić zamolio za savjet kako da na ljetovanje ponese skupocjeni prsten kojim želi da zaprosi djevojku.

Znate svi da dragocjenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplijenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vrijeme.

Da djevojka ne bi primjetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prijelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće.

Sve je išlo po planu, djevojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije – mladić nam je javio da je rekla da.

Bilo nam je drago da smo mogli da pomognemo, a vjerenicima želimo mnogo sreće i ljubavi – stoji u Instagram objavi koja je oduševila mnoge.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE