15.7 C
Kakanj
Utorak, 15 Juna, 2021

Planina iz Igre prijestolja izgubio 50 kilograma pa se pohvalio transformacijom


ZVIJEZDA Igre prijestolja Hafþór Júlíus Björnsson, koji u popularnoj seriji igra Mountaina (Planinu), jedno je vrijeme nosio titulu najjačeg čovjeka na svijetu. Na Instagramu s pratiteljima rado dijeli detalje svog fitness putovanja pa je tako i sada izazvao pažnju otkrivši da je izgubio impresivnih 50 kilograma te pokazavši transformaciju.

Od 205 kg do 155 kg”, napisao je u opisu dviju fotografija koje najbolje dočaravaju o kakvoj promjeni je riječ.

Podsjetimo, Björnsson je često sudjelovao u natjecanjima Strongman, a umirovljenje je najavio prošle godine nakon što je deseti put uzastopno osvojio naslov Iceland’s Strongest Man.

“Sjajan način da završim svoju Strongman karijeru. Sada počinje drugo putovanje i jako sam uzbuđen. Bilo je to sjajno vrijeme, ali odlučio sam da ću napraviti dugu pauzu od sporta”, napisao je tada u objavi na društvenim mrežama.

Dodao je: “Možda se nikad neću vratiti, ali nikad neću reći nikad. Imam samo 31 godinu i mogao bih se vratiti za nekoliko godina, ako to moje srce poželi! Trenutno mi srce govori da moram biti zdrav za svoju porodica i učiniti što je najbolje za njih.”

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO