Petogodišnji dječak pomagao električarima u svom domu i zaradio svoju prvu platu

Popularno

Povezano

Njen sin bio je oduševljen poslom električara i stalno je htio pomagati radnicima u svojoj kući.

Laura-Nicole Anderson na svom Twitter profilu podijelila je divnu gestu električara koji su radili u njihovoj porodičnoj kući, prema njenom petogodišnjem sinu Theu, te je oduševila mnoge, piše Mirror.

- Marketing -

Naime, njen sin bio je oduševljen poslom električara i stalno je htio pomagati radnicima u kući. Stoga su radnici odlučili nagraditi njegov trud i isplatiti mu ”platu” za sve što je napravio.

Na platnoj listi od 26. marta navedeno je ime zaposlenika kao Theo i pružene su detaljne informacije o tome kako je zaradio platu od 15 funti. Njegova platna lista je glasila:

  • Za završetak sljedećih poslova: Mjerenje predmeta – 1,50 funta, Brojanje utičnica – 1,50 funta, Ugostiteljstvo (ukusni kolačići) – 1,50 funta, Izvrsno volontiranje – 1,50 funta, Osiguranje kvalitete (puno pitanja) – 9 funta.”

Nakon što je ovu gestu objavila na društvenim mrežama, mnogi su ostali oduševljeni ljubaznošću električara.

  • Stvarno divno! Vaš sin će se zauvijek sjećati svog prvog posla zbog ove sjajne firme”, glasio je jedan komentar, dok je jedna korisnica rekla: “Theo je očito toliko drag i ljubazan dječak da mu se sve vratilo kasnije!”

- Marketing -

Najnovije