14 C
Kakanj
Utorak, 15 Juna, 2021

“Peti tradicionalni kućni sajam Nove Trgovine-S” Kakanj u znaku velikih popusta !

TD Nova trgovina-S d.o.o Kakanj petu godinu zaredom otvorila je svoja vrata svojim kupcima i posjetiocima. I ove godine kao i prethodnih posjetioci su uživali velike popuste od 10%-30% na kupljenu robu.

Peti kućni sajam je održan u petak 16.maja. Popusti na kupljenu robu u iznosu do 30% vrijedili su za 15.16. i 17. maj.

Peti tradicionalni kućni sajam Nove Trgovine organizuje se zahvaljujući svojim partnerima koji su se odazvali našem pozivu preko petnaest renomiranih bh. i ino-firmi, i ove godine za sve naše kupce obezbijedili smo popuste  od 10% do 30%,  posjećenost jako dobra. Zadovoljni smo i ove godine kako je organizovano kako su nas i kupci podržali, zahvaljujemo i Kakanj-xu koji je ovih dana bio uz nas i pomogao  marketinški  da ovo što bolje prezentujemo našim kupcima i naravno do neke sljedeće godine nadamo se da će kupci i vaši posjetioci na portalu  prepoznati Novu Trgovinu kao svog dobrog partnera u izgradnji i sanaciji svojih domova“, kazali su iz Nove Trgovine.

Kao i protekle godine, partneri Sajma su prezentovali svoje proizvode. Među njima su: Baumit, Beorol, Economic, Xella, Reca, HST, Knauf, Mihajlović, Bekament, Laštro, Fragmat, Intras, Modus Keramika, Polet Keramika, Steg, Elektrokontakt Sa.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO