Pavlović o slikama koje su preplavile društvene mreže: Najteže mi je o tome pričati

Popularno

Povezano


Podsjetimo, njih je objavio reporter Slobodan Vasković na svom blogu i u kojima se navodno, vidi gradonačelnik u izrazito čudnim pozama.
Na jednoj od njih, gradonačelnikova usta su otvorena i puna nečega što podsjeća na tablete, no mogu biti i bombone…svejedno, bizarno.
Pavlović je dao intervju televiziji “Kozarski Vjesnik” gdje je pričao o rezultatima rada Gradske uprave, a zatim komentarisao i aferu sa fotografijama o kojoj bruji Prijedor, ali i Banja Luka, prenosi Mondo.
“Najteže mi je o tome pričati. Ovo što se dešava na društvenim mrežama više nije politika. Ovo je nešto što ja nisam zabilježio ni u svojoj karijeri ni u životu. Svi smo vidjeli kakva je bila protekla kampanja: bila je teška, bilo je raznih udaraca, raznih ‘sličica’ i svega ostalog, ali niko nikome nije dirao porodicu”, rekao je Pavlović.
On kaže da je angažovao tim advokata iz Banje Luke sa kojima se konsultovao i da će neko morati da odgovara za “progon koji su mu priredili raznoraznim dječijim igricama i fotomotnažama, spinovima, montiranim Viber prepiskama i svime što su radili”.
“Proganjanje je počelo prije desetak ili 15 dana kada su počeli da mi spominju oca i majku. Moje sestre za koje znamo ko su i šta su. Jedna od njih je ugledna doktorica u Banjaluci i to mogu svi da potvrde. Moju suprugu, koja je završila državni Pravni fakultet, suprugu koja se porodila prije 30-ak dana i koja je je još uvijek u babinama – da joj priređuju ovakve stvari, zaista sam razočaran i ne mogu da vjerujem da se ovo dešava u našem gradu. Sve će proći i sve ću podnijeti, ali moj obraz, karakter i porodicu ne dam i neću dozvoliti da mi diraju”, poručio je gradonačelnik Prijedora. prneosi “Radiosarajevo“.
Kaže da je izložen udarima raznoraznih ljudi, “blogera, portala” i da je to nešto što “prevazilazi i granicu poštovanja i dobrog ukusa.”
“Rekao sam, najteže mi pada kada mi diraju porodicu. Ja sam javna ličnost i mogu podnijeti štošta, ali kada mi dirate porodicu onda sam tu najosjetljviji. Ne znam da li je iko od političara ovo dočekao u svom životu. Da li misle da me psihički unište, da ne mogu da radim ovo što radim, ne znam, ali to je cilj”, naveo je Pavlović.
Poručio je Prijedorčanima da “oni znaju ko je i kakav je i da ne dozvole ljudima koji žele da se domognu vlasti da naruše ono što je zajedno građeno”.
“Mnogi pate zato što su izgubili vlast i što ne mogu da imaju više od 30 ili 50 lajkova na društvenim mrežama, pate što nemaju pet ili deset komentara, pate da ne bude otkriveno ono što je rađeno u prethodnom periodu. Očigledno da ću morati početi iznositi šta se radilo u ovoj Gradskoj upravi”, rekao je Pavlović i optužio prethodnu vlast za “punjenje džepova tajkuna”.
Nije htio da spominje imena onih za koje smatra da “stoje iza svega”, ali je najavio tužbe.

- Marketing -

Najnovije