OVOM MARINCU NIJE LAKO: Borio sam se 17 godina sa Marsovcima! Penzionisali su me na Mjesecu!

Kapetan Kaje svoj život je kako tvrdi posvetio borbi protiv Marsovaca koji su željeli da zavladatju planetom Zemljom. Ali njegov rad se ne završava na Marsu. On se borio i na drugim planetama

Bivši američki marinac, koji se predstavlja imenom kapetan Kaje, tvrdi da se na Marsu nalazi čak pet kolonija u kojima žive ljudi i kako je upravo on svoj život posvetio borbi za njihovu bezbjednost.

Služeći u svemirskoj bazi zvanoj “Zemljine snage odbrane” čiji regruti, prema rečima kapetana Kajea, dolaze iz zemalja poput SAD, Kine i Rusije, proveo je 17 godina.

Kako kaže, jedan od njegovih kolega, pripadnik mornarice, proveo je svoj radni vijek učeći da upravlja letelicama i bombarderima u stilu boraca iz Zvezdanih ratova.

Kapetan Kaje svoj život je kako tvrdi posvetio borbi protiv Marsovaca koji su želeli da zavladatju planetom Zemljom. Ali njegov rad se ne završava na Marsu. On se borio i na drugim planetama. Treninzi pripadnika svemirske baze u kojoj je radio, navodno su održavani na Mesecu, kao i na jednom od Saturnovih prstena, Titanu, pa čak i dublje u svemiru.

Ceremonija njegovog penzionisanja održana je, kako kaže, na Mesecu, a počasni gost ceremonije bio je bivši američki ministar odbrane Donald Ramsfeld.

Comments are closed.