Povezano

Ovo su najsretniji dani za sve horoskopske znakove u januaru


Što predviđa horoskop za 2022.  u narednim danima i kad je riječ o novcu – ovo pitanje postavljamo na početku svake godine. Položaj planeta obećava povoljnu godinu za sve vrste poslovanja, naročito za pet horoskopskih znakova, ali uz neophodni oprez.

- Marketing -

OVAN

Prvi znak zodijaka uvijek se (bez obzira na okolnosti koje mu to možda otežavaju) zna izboriti za ono što želi, a tako će biti i u 2022. godini. Odmah na početku godine stižu vam potencijalna ljubavna uzbuđenja. Naime, 29. januara Venera napokon izlazi iz svoje retrogradne faze i prestat će stvarati probleme. Budite hrabri i odlučni kao i inače jer je će planet romanse opet biti na vašoj strani.

BIK

Bikovi vole koncept novog početka i zato se uvijek vesele dolasku nove godine, ali prvih par tjedana 2022. godine mogli bi biti malo komplicirani. Venera, vaš vladajući planet, je u retrogradnoj fazi do 29. januara što znači da biste do tada mogli stagnirati na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na ljubavne odnose i finansijsku situaciju.

BLIZANCI

S obzirom na to da je Merkur vaš vladajući planet, njegove retrogradne faze pogađaju vas puno jače nego ostale znakove. Očekujte da odmah sve krene po krivu kako biste se lakše snašli u svim dramama koje bi vam Merkur mogao prirediti. Malo se strpite i čekajte da vam se vladajući planet opet smiluje, a to je krajem mjeseca.

RAK

Sredinom januara u vašem znaku bit će pun Mjesec. S obzirom na to da da je upravo to vaš vladajući planet, na samom početku godine očekuje vas jedna mala kulminacija pozitivnih vijesti. Na kalendaru zaokružite 17. januar jer biste mogli dobiti dobre poslovne vijesti ili pak doživjeti veliko uzbuđenje na privatnom planu.

LAV

- Marketing -

Najnovije

Popularno