27.5 C
Kakanj
Petak, 18 Juna, 2021

Ovo je trudna maloljetnica (16) koja je ubila svog partnera (21): Isplivali detalji užasa


Djevojka (16) uhapšena u iznajmljenoj kući u okolini Ljiga zbog sumnje da je kuhinjskim nožem u srce ubola Dragana Stankovića (21), koji je preminuo u bolnici.

Dragan Stanković (21) ubijen je kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, a policija je uhapsila njegovu trudnu nevječanu suprugu (16). Kako mediji saznaju, zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

Njih dvoje su živjeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju – kaže komšija i dodaje:

Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Poslije smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je djevojka, koja je u trećem mjesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Vjerovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sječivu je bilo krvi.

Maloljetnica (16) koja je ubila svog partnera – Facebook

Saslušat će svjedoka

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu.

Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maloljetni mladić, koji će biti ispitan kao svjedok – kaže izvor i dodaje da je maloljetnica priznala zločin policiji. Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima – kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubaavnom vezom.

Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bježala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom – kaže poznanik.

Druga tragedija u familiji

Porodica trudnice prije mjesec dana imala je tragediju, jer je njihova starija kćerka ostala bez supruga, koji je bolovao od teške bolesti i preminuo. Kćerka i unučad su se vratila kod njih kući, a sad imaju trudnu mlađu kćerku koja je ubila partnera. Katastrofa!

Bio vrijedan momak

Kako dodaje svi su znali da je M. M. trduna, a i ona i Dragan su se radovali prinovi.

Vidi joj se stomak. Baš tragedija velika, da se beba rodi u zatvoru, užas – kaže poznanik i dodaje: – Ona nije nigdje radila, dok je Dragan bio izvanredan momak koji se borio za život. Radio je za nadnicu i stalno se nudio da radi, kako bi mogao da plati sve račune i da im obezbjedi koliko toliko normalan život.

Mještani sela nadomak Ljiga kažu za Kurir da je ova tragedija nezapamćena.

Draganova majka je van sebe, žena ne prepoznaje nikoga i stalno doziva sina, dok je suprug i Draganov stariji brat tješe – kažu oni.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO