Povezano

Ovo je student porijeklom iz BiH koji je izboden u Londonu


Svenova majka Jasna rekla je za “MyLondon” da je Sven njeno jedino dijete i da je bio odličan student koji je želio postati advokat.

- Marketing -

Sven Badžak, porijeklom iz BiH, izboden je u subotu oko 17.40 sati u Londonu. Britanska policija vjeruje da je Sven Badžak izboden nožem zajedno sa 16-godišnjim prijateljem dok su bježali od grupe muškaraca nakon što su se suočili s njima ispred trgovine gdje je Badžak kupio pecivo od lososa i ​​sira za svoju majku, pišu britanski mediji.

Njegov je prijatelj Bobi upao u lokal “Tesco” kako bi potražio pomoć, a nakon toga napadnut je i Badžak. Tinejdžer je upao u “Tesco” tražeći pomoć prije nego što se srušio u trgovini.

Objavljena je fotografija Svena Badžaka.

Svenova majka Jasna, porijeklom iz Mostara, rekla je za “MyLondon” da je Sven njeno jedino dijete i da je bio odličan student koji je želio postati advokat.

Glavni inspektor Daren Džons (Darren Jones), koji vodi istragu, rekao je:

– Naše su misli s obje porodice tih žrtava koje u ovom trenutku moraju trpjeti nezamislivu bol. Želim ih uvjeriti da ćemo ih podržavati tokom ove istrage i da će moj tim iskusnih časnika neumorno raditi na pronalaženju i privođenju odgovornih za ovaj stravični napad – izjavio je inspektor.

,prenosi BH Index.

- Marketing -

Najnovije

Popularno