Ovo je kćerka Lepog Miće – Rijetko priča o njoj, a svi znaju da radi u Guglu: Prima ogromnu platu

Lepi Mića krije da mu je kćerka Sara Pržulj veoma uspješna u inostranstvu i da radi za jednu od najvećih i najmoćnijih kompanija na svijetu.

– Sara ima 26 godina i ona je mlada i prepametna djevojka. Ona je žena školovana i na mjestu. Sara je dugo tražila posao preko, ali tek kada je pronašla radno mjesto u “Guglu”, riješila je da ode. Mića i njena majka su bili presretni. Izborila se za super mjesto. Svi je gledaju kao profesionalca – počinje priču porodična prijateljica porodice Pržulj koja je odlično upućena u sva dešavanja još kad je Sara bila mala. Ona dalje priča kako Mićina mezimica zarađuje i da li pomaže svojima.

– Sara ima fantastična primanja, takva nema niko kod nas. Ona se izborila za odlično mjesto u “Guglu”. Ona njima tamo održava sisteme i na raspolaganju im je 24 sata. Sve to košta papreno. Jeste da ne može da ima privatan život, da nema lutanja i pijančenja, nema momaka, nema putovanja, ali ima para. Sara živi san svakog mladog čovjeka kod nas. Kompanija joj plaća stan, i to luks. Ne neki običan. Ima sve kod njih. Živi na savršenoj lokaciji. “Sve sam sama postigla, porodica je tu samo kao podrška, kao oslonac. Ja ih obožavam, ali ovdje sam kao kraljica – rekla je ona jednom prilikom sagovornici. Ona dalje otkriva kako se Sara nosi sa Mićinim poslom i da li njene kolege znaju čime joj se tata bavi.

– Mića i njegova supruga su savršeno vaspitali Saru. Ona im čak i nudi novac ako im treba, ali Mića nikada ne bi dozvolio da uzme pare od kćerke. On lijepo zarađuje od rijalitija, a Saru je podigao pametno, iškolovao i za nju nema zime. Njene kolege u Americi znaju da je njen tata u Srbiji poznata ličnost. Mića nikada nije bio kod nje u Americi, ali planira da ode – završava izvor.

Lepi Mića je potvrdio ova saznanja.

– Tačno je da je zaposlena tamo, ali to je sve što mogu da kažem – rekao je pjevač.

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply