Ovo je 5 čestih grešaka u oblačenju tokom zime

Popularno

Povezano


Moda je igra, a svi mi imamo neki svoj stil koji nikome ne bi trebao smetati. Ljubiteljice smo ravne obuće i potpetica, odjeće koja prati liniju tijela i oversized komada, traperica i haljina.

- Marketing -

Pet grešaka koje su česte u hladnijem dijelu godine, a koje bi bilo dobro zaobići donosimo u nastavku teksta.

Greška broj 1: Negiranje postojanja čarapa/hulahopki

Dajte ovom komadu odjeće status koji zaslužuje. U mnogim situacijama upravo će vas one spasiti od bespotrebnog smrzavanja. 

Greška broj 2: Neulaganje u kaput/jaknu

Ako spadate u skupinu onih koji misle da mogu prebroditi zimu bez dobrog kaputa ili jakne, još jednom dobro razmislite. Sigurno će se pojaviti barem nekoliko situacija u kojima ćete žaliti jer nemate toplu zaštitu. Zato uložite u dobar kaput ili jaknu. Kupite komad koji je klasičan i koji ćete nositi godinama. Na taj način ulaganje će vam se itekako isplatiti.

Greška broj 3: Zanemarivanje ruku

Jedan od najgorih osjećaja na hladnoći je onaj kad nam od hladnoće pocrvene i utrnu prsti na rukama. Da se to ne bi događalo, zaštitite ih. Nemojte računati na to da ćete ruke samo staviti u džep i riješiti sve probleme. Kupite lijepe i tople rukavice koje će pomoći da se trnci ne događaju, piše Zadovoljna.hr.

Greška broj 4: Preskakanje kapa i šalova

Glava i uši neka vam uvijek budu na toplom. Nemojte bježati od kapa jer će vam pokvariti frizuru ili šalova jer vam se ne sviđaju. Uostalom, ponuda ovih modnih dodataka toliko je široka da sigurno možete naći komade koji će vas, najvažnije, grijati i čuvati od smrzavanja, a onda i prehlade, a istovremeno izgledati sjajno.

- Marketing -

Najnovije