Ovo je 10 laži koje muškarci govore ženama

Znali smo to i prije, ali sada su muškarci sami priznali da lažu svojim odabranicama o određenim temama…

Muškarci su priznali da nisu uvijek iskreni prema svojim djevojkama i ženama u određenim situacijama. Koje su to laži koje muškarci prevaljuju preko usana bez grižnje savjesti svojim boljim polovicama donosi portal iVillage.

1. Ne, uopće ne izgledaš debelo

Rijetko koji muškarac nije bio u ovoj situaciji. Njene pripreme za neki izlazak mogu trajati “cijelu vječnost”, a onda će u nekom trenutku uslijediti: I, kako izgledam? Izgledam li debelo’ I muškarac će odgovoriti: Ne. Često će muškarci dodati i još pokoji kompliment da “zataškaju zločin” svoje “lažne” izjave. Uostalom, ne bi bila rijetkost da u ovim situacijama iskren odgovor ne odvede do rasprave, uvrijeđenosti i upropaštene večeri koja još nije ni počela.

2. Ne volimo gledati polugole (i gole) žene u striptiz barovima

Striptiz barovi ili klubovi u kojima mogu vidjeti oskudno odjevene i neodjevene djevojke kod muškaraca bude seksualne nagone i naravno da je to teško ignorirati. “Sramota je da naše djevojke/žene to ne mogu prihvatiti, pa zbog toga i lažemo da nikada ne gledamo druge žene, posebice one gole na nekoj pozornici, tvrde.

To je za muškarce samo običan vid zabave, baš kao što je i ženama gledanje sapunica sa seksi muškarcima ili romantičnih scena seksa, iako to neće priznati.

3. Pričat ćemo o tome kasnije

To je jedan od najuspješnijih načina da završe razgovor koji ne žele voditi. Naravno da ne žele opet kasnije povlačiti tu neku, određenu temu.

4. Podsjećaš me na J Lo

Jedan od najvećih komplimenata koji mogu dati ženi može biti i najveća laž koju će izgovoriti. Ova naizgled lijepa gesta može napraviti više štete nego koristi.

5. Volim kako kuhaš

Reći svojoj djevojci ili ženi da je “najbolja kuharica na svijetu”, zaista je širokogrudno. Poneke žene ne znaju spremiti ništa više od običnog tosta ako nemaju recept s uputama za pripremu ispred sebe.

6. Ne razmišljam o drugim ženama

Ova laž je izgovorena jer ne žele povrijediti žene s kojima su u vezi, zato nemaju izbora nego poreći. Nije to stalno, tek povremeno pa se žene ne bi trebale previše time zamarati i brinuti.

7. Da, možeš uzeti moje britivice da obriješ noge

Muškarci ne vole da žena uzima njihove briivice s kojima briju bradu da bi obrijale svoje noge. Za početak, površina nogu koje one moraju obići je dosta veća od muškarčeva lica pa će i češće morati kupovati nove. Ali ponekad je jednostavnije izbjeći sukob i reći: Da, možeš uzeti moju britvicu. Rješenje: Kupiti njoj njene, a sakriti svoje.

8. Obožavam filmove s Meg Ryan

Umjesto objašnjavanja da su romantične komedije glupe, nerealne i sl, jednostavnije je pogledati film i iz toga izvući ono najbolje. Ona je sretna jer film gledaju zajedno, a muškarac je vjerojatno dobio porciju kokica, pivo…

9. Uživam provoditi vrijeme s tvojom mamom

Ponekad je put do njenog srca dobar odnos s njenom obitelji.

10. Žao mi je

Bilo da se radi o bijegu iz nezgodne situacije ili nečemu drugom, ove tri male riječi mogu biti vrlo korisne. Muškarci ih koriste pažljivo, ali znaju da će to otjerati njen mrk izraz lica i izmamamiti joj osmijeh. To je “oružje” koje su koristilli još kao mali kada bi ih majka kritizirala zbog nečega i tijekom vremena je postao njihovo “oružje za preživljavanje”.

Haber/Vecernji.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.