OVAKO IZGLEDA STOMAK PUN DROGE! Pakleni plan djevojke (28) – aerodromska policija će dugo pamtiti ovaj slučaj

Popularno

Povezano


Na aerodromu ”Franjo Tuđman” pala je Brazilka u kojoj je bilo gotovo kilogram kokaina. Droga izuzetne čistoće bila je namenjena ilegalnoj preprodaji na hrvatskim ulicama. Osumnjičenoj preti do deset godina zatvora.

- Marketing -

Brazilka je progutala čak 74 kapsule u kojima je bilo ukupno 990 grama kokaina. Kako je Mikić objavio na Tviteru, detektovali su je pripadnici granične carinske kancelarije Zračne Luke Zagreb.

– Počinju da se slagažu kockice paklenog plana 28-godišnje Brazilke. Ona se prije desetak dana ukrcala na avion u Sao Paolu i krenula prema Lisabonu, gde je presela u drugi avion i stigla u Zagreb – saznao je reporter Domagoj Mikić, koji je potvrdio i da je 990 grama kokaina bilo izuzetno visoke čistoće.

Zagreb je bio poslednje odredište osumnjičene, što znači da je droga trebala da završi na zagrebačkim ulicama, odnosno na ulicama Hrvatske, prenosi dnevnik,

– U ovih 76 kapsula bio je čisti kokain – dvostruka ili trostruka količina trebala je biti rasparčana na hrvatskom narko-tržištu – saznao je Mikić te dodao kako uhapšenu devojku čeka zatvorska kazna do deset godina. Ona je iz bolnice prebačena u sedište krim-policije u Heinzlovoj ulici u Zagrebu, gde je ispitana. Saslušana je i na tužiteljstvu te predana pritvorskom nadzorniku. Biće zatraženo određivanje istražnog zatvora. Sudiće joj se i služiće kaznu u Hrvatskoj.

Uhapšena Brazilka ni na koji način nije odavala da nešto nije u redu i bilo je jako teško detektovati je.- Marketing -

Najnovije