Povezano

Ovaj slatkiš je najomraženiji među poklonima: Rijetko se jede, često proslijedi dalje


Sigurno svi imamo onu jednu bombonjeru ili čokoladu koju uopšte ne volimo vidjeti. Kada je dobijemo na poklon, iz kulture se zahvalimo, no kasnije je ipak proslijedimo dalje. Korisnici Reddita postavili su zanimljivo pitanje, a tiče se upravo toga.

- Marketing -

“Koji slatkiš dobivate na poklon i nikad ne pojedete, već samo proslijedite dalje”, pitao je neko.

O ukusima se “ne da raspravljati”, no odgovori će vas iznenaditi.

Iako će se njeni zakleti ljubitelji protiviti, najviše glasova dobila je bajadera koju su mnogi naveli kao najomraženiji poklon među slatkišima.

“Nisam ljubitelj njenog ukusa i trenutno ih imam par koje sam dobio na poklon”, “Totalno je precijenjena i nikako je ne volim”, “Bila je fina, sad je obični šećer”, “U Belgiji bi bila na dnu police”, pisali su.

“Starci su uvijek krili bajaderu od nas, a onda je davali drugima na poklon. Kladim se da smo istu bajaderu dobili bar dva-tri puta nazad kao poklon”, još je jedan od komentara.

Neki su priznali i kako njima bajadera ne predstavlja problem, nego nešto drugo.

“Ja je uvijek pojedem. Međutim, kad dobijem staru bajaderu koja je promijenila okus, dan mi je uništen”, napisala je jedna korisnica.

Dalje su nabrajali bombonjere sa likerom – naročito Griotte, sve sa kokosom i ledenim punjenjima (mentom) – Raffaello, After Eight ili Ledene kocke, slatkiše s jagodom te “jeftine kekse”.

Mnogi su se izrazili kako uopšte ne vole čokolade sa grožđicama, a neki ni sa marcipanom.

- Marketing -

Najnovije

Popularno