Povezano

Otvorio vrata od garaže i odmah zažalio: Kad je vidio s kim je njegova žena u akciji, pozlilo mu


Ja imam 38, a moja supruga 35 godina. U braku smo 10 godina i imamo dvoje djece. Uvijek sam mislio da je moj brak srećan, ali sve se nedavno promijenilo – priča on i dodaje:

- Marketing -

Moja supruga i njena sestra su uvijek flertovale sa njihovim polubratom, i uvijek sam mislio da je to samo bezazleno zavitlavanje. Inače, polubrat moje žene ima 34 godine, nije oženjen i svidio mi se na prvi pogled. Upoznali smo ga prije četiri godine kada se majka moje supruge ponovo udala.

Veoma je zabavan, stalno mijenja djevojke i zanimljivo je provoditi vrijeme sa njim. Prije nekoliko mjeseci smo imali veliku zabavu u kući i pozvali smo mnogo prijatelja i članova rodbine.

U neko doba noći smo pripiti odlučili da je pravo vrijeme za karaoke i ja sam otprilike znao gdje se u našoj garaži nalaze mikrofon i zvučnici. Otvorio sam vrata garaže, i život mi se zgadio. Nikada nisam bio tako ponižen – priznaje muškarac. Moja žena je upravo skinula haljinu, a njen polubrat je otkopčavao kaiš na hlačama. Sve vrijeme su se mazili i strasno ljubili. Želudac mi se okrenuo. Zatvorio sam vrata i u polusvjesnom stanju sam se vratio na žurku i rekao da nisam mogao da pronađem opremu za karaoke.

Tu noć sam prespavao na kauču u dnevnoj sobi i danima nakon toga nisam mogao da razgovaram sa ženom. Na kraju me je ona bukvalno satjerala u ugao i natjerala me je da pričamo o onome što se dogodilo – navodi Britanac.

Zaklela mi se da nisu imali seks i da je za sve kriv alkohol. Preklinjala me je da joj oprostim. Svim srcem bih želio da joj oprostim i da nastavimo sa normalnim životom, ali nisam siguran da je to moguće. U glavi mi je totalna zbrka i ne znam šta da radim – zaključio je muškarac..

Dodaj komentar:

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

- Marketing -

Najnovije

Popularno