Otkriveno ko je 22-godišnjak koji je pucao na policajca i ubio se, na FB napisao: Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja

0

Jedan svjedok rekao nam je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na Markovu trgu u Zagrebu upucan je policajac, javlja reporteka N1 Ana Mlinarić. Prevezen je u bolnicu. Ne zna se je li osoba koja je pucala uhićena. Prilaze Vladi čuvaju policajci u pancirkama.

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu.

Komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći, javlja naša reporterka.

Jedan svjedok rekao nam je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži. “Ovoga nije ni u ratu bilo”, rekao je.

“Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja”, priopćio je MUP.

Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice, Mario Zovak, za N1 je izvijestio o zdravstvenom stanju policajca ranjenog na Markovu trgu, koji je prebačen u tu bolnicu.

“Policajac je stabilno, vitalni znakovi su u redu, sada ide na CT prije daljnjih postupaka. Ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa”, rekao je Zovak za N1.

Kako piše Telegram.hr, napadač koji je jutros malo nakon 8 sati ranio policajca ispred zgrade Vlade, te ubrzo nakon pucnjave počinio samoubojstvo, je 22-godišnji Danijel Bezuk, doznaje Telegram iz izvora u policiji.

Oko podneva se pojavila informacija da je napadač ostavio poruku na Facebooku. “Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti”, napisao je nekoliko minuta nakon napada.

POLICIJA POTVRDILA DA JE NAPADAČ 22-GODIŠNJAK