Otac priznao: Neugodno mi je kad me kćerka hoće poljubiti u usta, nije mi to normalno 


Veza između djece i roditelja je posebna, a jedni drugima se trude pokazati ljubav na razne načine.

- Marketing -

Međutim, oko jedne stvari se već godinama vodi rasprava. Dok jedni smatraju da je normalno svoju djecu ljubiti u usta, drugi to nikako ne podržavaju.

Svoju dilemu podijelio je otac petogodišnje djevojčice na Redditu.

“Na primjer, jučer smo izašli na ručak. Sjedili smo za stolom, ona mi je bila u krilu i pokušavala me poljubiti. Stalno sam okretao glavu da joj dopustim da me poljubi u obraz, ali ona je okretala moje lice jer me željela poljubiti u usta”, napisao je te dodao kako mu je najviše neugodno zbog reakcije drugih.

“Nekima je to savršeno normalno, a drugima nije. Moji osjećaji su pomiješani. Osobno mi je neugodno kada to učini, ali mislim da je to zbog toga što se bojim kako bi drugi oko nas reagirali.”

“To je prava prilika da razgovarate o osobnim granicama. Ne moraš ići predaleko, samo joj objasni zašto tate vole poljupce u obraz, a ne u usta”, “Mislim da joj ne moraš reći da je to loše ili da ti nije ugodno kada to radi. Možeš joj samo objasniti da treba pričekati pristanak drugih, da se drugima možda ne sviđa to što ona želi raditi”, savjetovali su jednič, a bilo je i onih koji ne vide ništa loše u ljubljenju djece u usta.

“Svatko od nas ima drugačije viđenje. Ako tebi to ne odgovara, reci joj. Ima pet godina i vrijeme je da počne poštovati osobne granice drugih. Ja nemam problema s ljubljenjem djece u usta iako već imaju 8, 9 i 10 godina”, istaknula je jedna mama.

Podsjećamo, brojne slavne osobe ljube svoju djecu u usta, a među njima se najviše ističu David i Victoria Beckham koji su se zbog toga više puta našli na udaru kritika.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano