Otac i sin skovali monstruozan plan: Druga nagovorili da ubije ženu

Aleksandar Đ. (22) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je ubio Ružicu K. iz ovog grada. Kako se saznaje, mladić je osumnjičen da je nesretnu ženu namjerno udario automobilom dok je vozila bicikl, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Naime, osumnjičeni otac i sin bili su u sukobu sa nesretnom ženom oko imovine koju im je ranije prodala.

Ona je njima zabranila da koriste kuću koju su kupili od nje sa pravom zajedničkog korišćenja i nasljeđivanja nakon njene smrti – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Pošto su se dogovorili da ubiju Ružicu, Aleksandar je kolima otišao u ulicu gdje ona živi. Parkirao se i čekao da se pojavi. Nakon što je vidio da prelazi put, dao je gas i pregazio je – objašnjava sagovornik.

Nesretna žena zadobila je teške tjelesne povrede od kojih je preminula dan kasnije u bolnici. Osumnjičeni Aleksandar Đ. pobjegao je odmah sa mjesta tragedije.

On je svoj automobil odvezao u atar sela Mihajlovac nedaleko od Smedereva gdje ga je zapalio – objašnjava sagovornik.

Prilikom uviđaja, komšije nesretne žene ispričale su policiji da su vidjeli sumnjivi automobil kako se cijeli dan vozi njihovom ulicom. To je bio prvi znak da je ova tragedija planirana, te i da nesretna žena nije poginula zbog nesavjesne vožnje.

Prvi dani istrage utvrdili su da je za volanom pomenutog vozila sjedio Aleksandar Đ. On je dan nakon ubistva uhapšen, kao i otac i sin Stanojević kojima je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati. Oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

U Požarevcu juče su vladali šok i nevjerica zbog ubistva Ružice K. Komšije ove žene čitavog dana prepričavali su šta se dogodilo.

Možda vam se svidi

avatar