― Marketing ―

Osuđen zloglasni Balkanac za kojeg se vjeruje da je uz puno ajvara i luka, pekao i jeo ćevape od ljudskog mesa

- Marketing -

Na Višem sudu posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu danas je izrečena presuda Radoju Zviceru, navodnom vođi “kavačkog klana” , javlja Kurir. Osuđen je na jedinstvenu kaznu od dvije godine i pet mjeseci zatvora zbog navođenja na ovjeru neistinitog sadržaja i produženo kazneno djelo falsificiranja isprave.

Zviceru se u Novom Sadu sudilo u odsustvu, i za njim je po prijedlogu Višeg javnog tužiteljstva Posebnog odjeljenja za borbu protiv korupcije 20. maja 2021. godine raspisana potjernica.

Okrivljeni Milenko Đukić, sada bivši policajac iz Temerina je zbog zloupotrebe službenog položaja i navođenja na ovjeru neistinitog sadržaja osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije godine i tri mjeseca.

- Marketing -

Obrazlažući presudu, sutkinja Ana Stamenić je rekla da je tijekom postupka dokazano da je Đukić počinio kazneno djelo za koje je optužen, i da to nije napravio kao običan dužnosnik, već kao policijski dužnosnik, a što je otežavajuća okolnost. Đukiću je izrečena i mjera zabrane obavljanja policijskog posla i u svim državnim ustanovama u trajanju od pet godina.

Jedan od najopasnijih kriminalaca u Evropi

Početkom ove godine, Aleksandar Vulin, ministar unutarnjih poslova Srbije kazao je kako Aleksandru Vučiću o glavi radi upravo Radoje Zvicer, jedan od najopasnijih kriminalaca u Evropi, vođa crnogorskog kavačkog klana.

Navodni naručitelj atentata je vođa kavačkog klana, čovjek za kojeg je u tamošnjim medijima pisalo da je, uz puno ajvara i luka, pekao i jeo ćevape od ljudskog mesa svojih neprijatelja koje su pogubili “njegovi” ljudi.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...