Ostao i ispoštovao djecu i njihovu tačku

Patriotizam i respekt kao uzor za djecu Bosne i Hercegovine.

Nermin Mandra je ostao i ispoštovao mlade članove kulturno-umjetničkog društva i pogledao cijelu tačku do kraja. U znak tom poštovanju, Elvedin Mušanović je pozvao svu djecu i roditelje na zakusku u obližnji restoran.

Rijetko se viđa danas ovakav odnos prema zajednici. Na predizbornom skupu u Kiseljaku, domaćini su se potrudili da što više izvođača nastupi na programu, međutim najmlađi su ostali na kraju. Poslije obraćanja nosioca liste za sve nivoe, ubrzo se sala ispraznila i ostala su djeca sa svojom tačkom. Uz djecu su ostali i roditelji, ali i jedna zvanica iz Kaknja, Nermin Mandra. Načelnik i kandidat za državni nivo. Ostao, ispoštovao i aplaudirao najmlađim.

Kratko upitan koga čeka. Kaže: Pa i ova djeca su dio naše kulture identiteta. Čekam da završe svoju sjajnu tačku.

Kada su domaćini vidjeli da je sala prazna, da se kupe stolice i da djeca sa ponosom izvode tačku, a da Mandra prati i ne skida pogled sa razigrane djece, onda su pozvali svu djecu i roditelje na zakusku u obližnju piceriju i zahvalili se na nasvakidašnjem činu i respektu Nerminu Mandri.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar