25.7 C
Kakanj
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Osman Suša: 2015. godina započeta je kupovinom “Veme”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Danas su započeli prvi radovi na lokalitetu bivše robne kuće “Vema”, prenosi magazinplus.eu

“Suša Commerce” kupac je “Veme”, a današnji početak radova na istoj – kraj je višedecenijske agonije koju je simbolizirala ova bivša robna kuća “Veleprometa”.

O tome šta će biti na ovom lokalitetu, još ni kupci sami nisu odlučili dok se stručno ne sagleda stvarno stanje objekta, njegova statisčka konstrukcija i stanje oštećenja na istom. Struka će kazati svoje, a iz “Suša Commerca” obećavaju da će, šta god da bude, biti u interesu svih građana ovog grada i da će biti reprezentativno urađeno.

Ovim povodom, Osman Suša, jedan od vlasnika i prvi čovjek u “Suša Commercu”, jutrošnji početak radova na “Vemi” iskoristio je da lokalnim medijima i javnosti uputi informaciju početku radova.

Foto: Magazinplus.eu
Foto: Magazinplus.eu

U razgovoru s medijima Osman Suša je istakao zadovoljstvo da je 2015. godina u “Suša Commercu” započeta kupovinom “Veme”. Međutim, naglasio je i činjenicu da je i godina za nama bila investicijska za ovu privatnu kompaniju. Kupovinom dijela “Zvijezde” na Ciglani, uređen je i obnovljen kompleks i već započeta metalna proizvodnja u kojoj je otvoreno 20-tak novih radnih mjesta.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO