Osam suptilnih znakova da vas svekrva zaista voli: Pustite viceve, ako se prepoznajete u ovome…

Hollywood svekrve prikazuje kao takmičarske, ljubomorne žene koje ne odobravaju vjenčanje svog sina.

Srećom, filmovi imaju tendenciju preuveličavati istinu, a većina budućih mladenki nema buran odnos s majkom svog zaručnika. Portal Martha Stewart donosi osam znakova po kojima ćete znati sa se svekrvi jako sviđate.

  1. Ona poštuje vaše mišljenje. Velike su šanse da se vaša svekrva neće složiti sa svim vašim mišljenjima o novcu, odnosima, karijeri i porodičnom životu. Ako se opire porivu da kritizira i raspravlja, pokušava održati zdrav odnos usprkos razlikama.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

 

  1. Želi vas upoznati. Raspituje li se vaša svekrva o vašem osobnom životu, interesima, hobijima i karijeri? Tada želi saznati više o vama kao osobi. Uzvratite joj tako što ćete je pitati neke osobne stvari. Možda ćete zajedno izgraditi trajno prijateljstvo!

  1. Ona ne radi usporedbe. Možda vaša svastika zarađuje dvostruko više od vas ili volontira za nekoliko dobrotvornih organizacija. Ako se vašoj svekrvi sviđate, ona vas neće pokušavati uspoređivati, već će cijeniti i poštivati ​​vaše različitosti.
  2. Poziva vas na porodicaska okupljanja. Nakon što se vjenčate, bez sumnje ćete biti pozivani na sva porodicaska okupljanja. Svekrva koja vas poziva na ovakva slavlja prije velikog dana već vas smatra dijelom porodicai.

 

  1. Poštuje vas kad niste u blizini. Neke svekrve podsjećaju na nasilnike iz srednje škole: ponašaju se pristojno i sladunjavu ispred vas, ali vas ogovaraju i kritiziraju čim napustite prostoriju. Nema razloga za brigu ako ona nikada ne kaže ružnu riječ o vama iza vaših leđa, bilo da se radi o vašem zaručniku, njezinom mužu ili nekom drugom rođaku.

 

  1. Ona se sjeti važnih stvari. Najbolja svekrva ne samo da pamti vaš rođendan, već za vas bira osobni dar za koji zna da će vam se svidjeti.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

  1. Ona razumije vaše granice. Nema ništa gore od nenajavljenog posjeta vaše svekrve, pogotovo kad ste prezaposleni, a kuća vam je u neredu. Svekrva koja vas poštuje i voli neće biti nametljiva ni na koji način, a vi se nećete morati brinuti hoće li vas stalno kontrolirati.

 

  1. Uzbuđena je zbog vaše zajedničke budućnosti. Vaša je svekrva vjerojatno do ušiju uzbuđena zbog vjenčanja. Ali ako je, također, uzbuđena zbog onoga što dolazi nakon velikog dana, od unuka do porodicaskih odmora, onda možete biti sigurni da vas voli.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...