Oružana pljačka u Kaknju: Maskirani razbojnik ukrao 1.500 maraka

U Kaknju se večeras oko 21.30 sati dogodila oružana pljačka u Merkatorovom supermarketu u ulici Mehmeda Skopljaka u naselju Albanija. Prema informacijama sa mjesta događaja nepoznati razbojnik ušao je sa fantomkom na glavi i uz prijetnju pištoljem prisilio radnicu supermarketa da mu preda sav novac iz kase – piše Dnevni avaz.

Nezvanično saznajemo da se radi o sumi od oko 1.500 KM. Još jedna radnica nalazila se u neposrednoj blizini kada se dogodila pljačka.

“Donio je kesu sa sobom i naredio kolegici da mu preda sav novac. Odmah nakon toga udaljio se iz radnje i pobjegao u nepoznatom pravcu – kaže nam druga radnica vidno potresena i još uvijek u šoku.”

O pljački je odmah obaviještena i Policijska stanica Kakanj čiji su pripadnici blokirali sve okolne ulice tragajući za razbojnikom. Nadzorne kamere koje se nalaze u objektu i van objekta zabilježile su pljačku, ali i mjesto odakle je maskirani razbojnik došao. Policija intezivno traga za pljačkašem, a uviđaj u objektu su obavili službenici krim policije PS Kakanj.

Možda vam se svidi

Comments are closed.