25.7 C
Kakanj
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Ona ima 24, a njezin zaručnik 68 godina: “Nisam s njim zbog novca, mi smo normalan par”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Ljudi su bili šokirani kada smo završili zajedno. Najčešći komentar koji dobivam je da sam s njim samo zbog novca, a mnogi govore i kako je Herb sa mnom samo zbog seksa jer sam toliko mlađa, kaže Conni Cotten (24) iz Virginije. Ona i Herb Dickerson (68) upoznali su se u skloništu za beskućnike u njihovom rodnom gradu Charlottesvilleu, gdje su oboje volontirali. U roku četiri mjeseca počeli su živjeti zajedno, a zaručili su se prošle godine kada je Conni slavila 18 mjeseci da ne pije alkohol. – Moja porodica je bila u šoku na početku i nisu odobravali vezu. Bili su zabrinuti za moju sigurnost, ali s vremenom su ga prihvatili jer su vidjeli koliko me usrećuje i da mu mogu vjerovati. Herb je sada dio porodice – rekla je.

Kaže da je prema Herbu odmah osjetila privlačnost, a njihova veza jačala je jer su se povezivali kroz svoju borbu s oporavkom od ovisnosti. – Oboje smo bili na rehabilitaciji i to je zapravo ono što me privuklo njemu. Zaprosio me prošle godina dok sam slavila 18 mjeseci kako sam trijezna. Inače za to dobiješ medalju, ali on je došao s prstenom. Kad smo se upoznali, odmah me privukao. Počela sam flertati s njim, a to ga je jako iznenadilo. Počeli smo sve više vremena provoditi zajedno, a onda su stvari krenule prilično brzo – ispričala je Conni.

– U početku nisam znao šta da mislim. Bilo mi je neobično da flerta sa mnom, i to na mjestu gdje sam radio. Ne znam šta je privuklo meni, ali nastupila je prilično snažno. Moja porodica rekla je kako je ona premlada i neki su rekli da samo želi moj novac, ali s vremenom su je prihvatili. Živio sam s njom i njezinim roditeljima tokom lockdowna prošle godine pa su me uspjeli prilično dobro upoznati. Ona ima potpuno drugu energiju nego žene mojih godina i jako je otvorena – dodao je Herb. Conni pak priznaje da brine zbog budućnosti i koliko joj je vremena još ostalo s Herbom, ali odlučna je iskoristiti to vrijeme na najbolji mogući način.

Razmišljala sam o tome da Herb neće biti tu toliko dugo kao i ja, ali radije bih provela to vrijeme s njim nego odustala od veze. Postoje mnoge prednosti veze sa starijim muškarcem. Želim jednostavan život bez igrica i komplikacija. Samo želim živjeti život sa svojom porodicom u sreći. Herb je pak rekao da je jedna od prednosti veze s mlađom djevojkom to što još imam želje i ciljeve. Ja sam jako usredotočena na ostvarivanje svojih ciljeva, a žene njegovih godina više o tome uopće ne razmišljaju – zaključila je.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO