16.7 C
Kakanj
Subota, 24 Jula, 2021

Okršaj bivšeg i sadašnjeg gradonačelnika Banjaluke: Radojičić odgovorio Stanivukoviću


Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banje Luke, naime, na današnjoj je konferenciji iznio niz optužbi o nezakonitim radnjama na račun prethodne gradske administracije.

Najavio je Stanivuković i krivične prijave, no Radojičić tvrdi da će dokazati da je sve to laž.

“Današnja konferencija za medije gradonačelnika Banjaluke i njegovih saradnika je nastavak političke kampanje, sa mnogo političkih stavova i vrlo malo prava”, napisao je ovo na Twitteru bivši gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić.

“Predstavljanje izvještaja takozvanog Tima za reviziju i dalje pokazuje visok stepen nepoznavanja propisa i organizacije sistema lokalne vlasti”, napisao je Radojičić u seriji tvitova.

Dodao je kako u “danas pomenutim temama nemam nikakve krivične odgovornosti i ako neko i podnese prijavu, a nije i dalje jasno za šta, dokazaću da je laž”.

“Onda su moguće i kontra prijave za lažno prijavljivanje krivičnog djela”, napisao je on.

Kako je istaknuo, i prije su mu prijetili, pa je ostao čist:

“Protiv mene prijave su najavljivali i nezadovoljni tajkuni, pa sam i tu ostao čist. Neka institucije rade svoj posao, a dokazaću u svakoj sitaciji da sam radio zakonito i u najboljoj namjeri i najboljem razvojnom periodu Grada”, napisao je Igor Radojičić.Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO