OK „KAKANJ 78“ vrši upis novih članova mlađih kategorija za muškarce – besplatno treniraj odbojku i nastavi lijepu odbojkašku priču u Kaknju

Najtrofejniji sport u Kaknju je bez sumnje odbojka. Muška ekipa Odbojkaškog kluba “Kakanj” u Bosni i Hercegovini u proteklih dvadesetak godina igra značajnu ulogu i u tom razdoblju suvereno vlada u državi: 14 osvojenih kupova države i 12 naslova prvaka.

“Da bismo nastavili ovu lijepu odbojkašku priču u našem gradu odlučili smo da više pažnje posvećujemo mlađim kategorijama. S toga smo započeli upis novih članova.

OK Kakanj 78 radi sa svim kategorijama i imamo takmičarske ekipe u sljedećim konkurencijama muške odbojke: Dječaci od 12 do 14 godina, kadetska konkurencija od 14 -16 godina i juniorska od 16 -18  godina. Sa seniorskom ekipom nastupamo u najvišem rangu takmičenja i važimo za šampionski klub u BiH.”, kažu iz OK Kakanj 78.

Pozivaju sve zainteresovane u dobi od 12 do 18 godina da prisustvuju okupljanju mlađih kategorija Odbojkaškog kluba Kakanj 78 koje je zakazano za 15.09.2018. godine sa početkom u 20:30 sati u sportskoj sali na posljednjoj etaži Real centra u Kaknju. Trener za seniore je Almir Aganović, a za mlađe kategorije Edin Ljubović.

Upis i treniranje je besplatno!!!

Uprava kluba nastoji da ovaj sport učini dostupnim za sve dječake sa općine Kakanj, pa i šire. Treninzi za mlađe kategorije se održavaju u sportskoj sali na posljednjoj etaži Real centra, dva puta sedmično.

“Vidimo se na okupljanju 15.09.2018.godine sa početkom u 20.30 sati!”, poručuju iz OK Kakanj 78.

Možda vam se svidi

avatar