Oglasio se Ćetković povodom dešavanja u Nevesinju: Nije bilo incidenta, podržao sam umjetnost

Svaki put u Nevesinje dolazim s posebnim osjećanjem, izjavio je Vojin Ćetković dan nakon kontroverznih dešavanja na proslavi Dana Nevesinja.

– U Domu kulture, koji nosi ime vrhunskog umjetnika, mog kuma i prijatelja Nebojše Glogovca, igrali smo dvije predstave Dejan Lutkić, Nebojša Ilić i ja u maju i bilo je veličanstveno. Sala je bila prepuna divnih ljudi koji su prilazili i govorili “naš ste kum”. Sa radošću sam na Mitrovdan ponovo došao u Nevesinje da govorim poeziju povodom Dana opštine. Rekli su mi da treba da postanem i nevesinjski kum – objašnjava Ćetković za “Srpska“.

Dodaje kako je prihvatio umjetnički koncept reditelja Aleksandra Pejakovića.

– Međutim, kada sam saznao da se reditelj povlači, jer u umjetničkom dijelu programa moraju da budu i nekakvi transparenti, odlučio sam da ga podržim i da ne nastupam. Nisam ni vidio te natpise, a kamoli tražio da se skinu. Nikakav incident se nije desio u Nevesinju. Ja sam podržao umjetnost i s dragim Nevesinjcima, koji me zovu kumom, nastavio druženje u tom divnom hercegovačkom mjestu – rekao je glumac Vojin Ćetković.

Izvor

Možda vam se svidi

Leave A Reply