6.8 C
Kakanj
Utorak, 20 Aprila, 2021

OGLASIO SE ČEDA JOVANOVIĆ! Evo šta je poručio nakon vijesti da će biti PRIVEDEN!


Nalog je izdat jer, kako se navodi, već duže vrijeme izbjegava dolazak u tu instituciju da da iskaz.

– Samo neki sat nakon što sam prvi put dobio poziv, pojavljuje se ova vijest. Ni do sada nisam izbjegavao pozive već sam, što cijela zemlja zna, prethodni put bio u bolnici – navodi Jovanović.

On tvrdi da je u posljednje vrijeme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.

– Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zaletjela na moje obezbjedjenje koje je iz MUP-a. Nakon što su sat vremena držalu blokirano pola Voždovca rekli su da je po sredi greška. Od kada je počela da se emituje serija porodica bilo je više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana – navodi Jovanović.

Poziv koji objavljujemo datiran je na 24. jun ove godine i lider LDP će se, kako kaže, uredno odazvati.

– Ja sam 24 sata s policijom. I preko njih su mogli da mi uruče poziv. Kroz medije sam dobio informaciju da izbjegavam suđenje. A zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnik sudom dobio – pita Jovanović i kaže da je namjera onih koji ovo čine da on izadje i kaže kako ga Aleksandar Vučić maltretira kao Slobodan Milošević nekad – zaključuje Čedomir Jovanović,piše Blic.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO