Održana osma sjednica OO DF – Željko Komšić Kakanj

Nedavno je u Kaknju održana sjednica OO DF Kakanj na čelu sa novoizabranim predsjednikom OO DF Kakanj „Zlatnim ljiljanom“ Nusretom Muslićem. Na sjednici su prezentovane do sada urađene aktivnosti oko izgradnje stranačke infrastrukture , kao i analiza trenutnog broja članova stranke Demokratske fronte Kakanj s posebnim akcentom na formiranje MO DF Kakanj. Nakon razgovora je izraženo zadovoljstvo do sad postignutim rezultatima s obzirom na finansijske poteškoće sa kojima se OO DF Kakanj susreće u svom radu. Konstatovano je da je do sada formirano 9 MO DF Kakanj, a stekli su se uslovi za formiranje još 8 MO te je shodno tome donešen zaključak da se početkom mjeseca augusta pripremi sastanak sa svim MO DF Kakanj kako bi zajedno uz dostavljene sugestije i inicijative poboljšali rad OO DF Kakanj, a samim tim i rad MO DF Kakanj, kao i kvalitetno sprovođenje predstojećih aktivnosti oko Općih izbora u oktobar 2014.
Na istoj sjednici od strane mladih DF Kakanj pokrenuta je inicijativa za formiranje foruma-asocijacije mladih DF Kakanj ili drugog naziva kako se mladi aktivisti dogovore, te je po istom izabran Inicijativni odbor Mladih koji će ove aktivnosti sprovesti do polovine mjeseca augusta. Na istoj sjednici su donesene i odluke neophodne za provođenje predstojećeg Izbornog procesa, te je ovom prilikom istaknuto zadovoljstvo aktivnostima koje sprovodi Izborni štab DF Kakanj kao i Izborni štab DF ZE DO kantona.

OVOM PRILIKOM POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE ČLANOVE DF KAKNJ KOJI ŽELE AKTIVNO DA SE UKLJUČE U RAD DF KAKANJ, KAO I MLADE KOJI ŽELE UZETI UČEĆA U RADU I PRIPREMI OKO FORMIRANJA MLADIH DF KAKANJ DA SE JAVE U KANCELARIJU DF KAKANJ SVAKIM DANOM OD 10h DO 13h ILI NA: Email:kakanj@demokratskafronta.ba Tel:061/ 811-460

Možda vam se svidi

Comments are closed.